Word jij onze nieuwe collega?
vacature Project & Event Officer

Lees meer

Kruit – Kleur Bekennen zoekt een nieuwe collega. Bekijk hieronder de openstaande functie voor Project & Event Officer en solliciteer hier ten laatste op 16/06/2019.

Kruit | Kleur Bekennen is het programma van het Belgische Ontwikkelingsagentschap Enabel rond wereldburgerschapseducatie in het Nederlandstalig onderwijs in België. Het programma heeft de ambitie om de komende jaren door te groeien tot een ‘kenniscentrum voor wereldburgerschapseducatie’  ter ondersteuning van diverse actoren, organisaties en instanties uit de praktijk-, beleids- en onderzoekswereld. Als kenniscentrum  willen we vooral inzetten op meer synergie, uitwisseling en innovatie. Zo willen we samen de kwaliteit van wereldburgerschapseducatie in het onderwijs versterken.

Functiebeschrijving

De Project & Event Officer van het programma zal instaan voor het organiseren van projecten en evenementen die Kruit | Kleur Bekennen opzet ten behoeve van leerkrachten, de onderwijssector en de wereldburgerschapseducatie-sector. Dat kunnen inspiratiedagen, conferenties, opleidingen, enz. zijn.

De Project & Event Officer heeft als taak Kruit – Kleur Bekennen te profileren als een organisator van kwaliteitsvolle evenementen die modern, op maat, verzorgd en resoluut gericht zijn op de doelgroep. Hij of zij verzorgt ook de organisatorische, logistieke, financiële en administratieve ondersteuning voor het hele programma Kruit | Kleur Bekennen.

Vereist opleidingsniveau

 • Bachelorsdiploma (of graduaatsdiploma) dat relevant is voor de functie (sociale wetenschappen, (sociaal-culturele) communicatie, evenementenbeheer, …).

Vereiste ervaring

 • Minstens 2 jaar relevante ervaring als projectverantwoordelijke en/of verantwoordelijke voor evenementen.

Vereiste kennis en vaardigheden

 • Aantoonbare affiniteit met de onderwijswereld en de sector van de
  wereldburgerschapseducatie;
 • Uitstekende digitale skills (klassieke informaticatools MS Office);
 • Perfecte kennis van het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Kennis van het Frans wordt beschouwd als een troef.

Bovendien zullen wij tijdens de verschillende stappen van de selectieprocedure aandacht schenken aan volgende aspecten:

 • Je hebt en zeer vlotte pen;
 • Bezit een groot organisatietalent;
 • Bent veelzijdig;
 • Beschikt over de vaardigheid om partnerschappen op te bouwen en op te volgen.

Wij bieden

Een fulltime (5/5) (4/5 is bespreekbaar) met een contract van bepaalde duur voor één jaar (nadien mogelijks omgezet naar contract voor onbepaalde duur) op ons hoofdkantoor.

Makkelijk met het openbaar vervoer bereikbare kantoren gelegen in hartje Brussel, in de Marollen, een bruisende en aangename buurt.

Ideale datum van indiensttreding: zo spoedig mogelijk
Brutomaandsalaris: (klasse 4 hoofdkantoor): 2 841,44 euro voor 2 jaar ervaring. Het salaris zal berekend worden in functie van het reële aantal jaar relevante ervaring.
Maaltijdcheques, verzekering ziekenhuisopname en gezondheidszorg,
groepsverzekering, ETHIAS-Assistance 24u/24, 13e maand, dubbel vakantiegeld, kosten voor het openbaar vervoer 100 % terugbetaald.

Interesse?

Wacht dan niet langer en solliciteer via deze link, met uw CV en een motivatiebrief, ten laatste op 16/06/2019. 

Voor verdere vragen contacteer het Recruitment team via humres@enabel.be.

Tags: