VACATURE: Project & Event Officer
Deadline: 06/04/2020

Lees meer

Kruit  is het Nederlandstalige luik van het federaal programma voor wereldburgerschapseducatie (WBE), dat wordt uitgevoerd door het Belgisch ontwikkelingsagentschap Enabel. Kruit heeft als doel wereldburgerschapseducatie in het Nederlandstalig onderwijs in België te verankeren en te versterken. Het programma wil de onderwijssector en de WBE-sector strategisch ondersteunen door het stimuleren van synergie, innovatie en kwaliteitsverbetering. Kruit positioneert zich daarbij als kennis-, innovatie- en expertisecentrum in wereldburgerschapseducatie.

De Project & Event Officer van het programma zal instaan voor

 • Het organiseren van projecten en evenementen die Kruit opzet ten behoeve van de onderwijs- en de WBE-sector. Dat kunnen inspiratiedagen, conferenties, opleidingen, enz. zijn.
 • De Project & Event Officer heeft als taak Kruit te profileren als een organisator van kwaliteitsvolle evenementen die modern, op maat, verzorgd en resoluut gericht zijn op de doelgroep.

Hij of zij verzorgt ook de organisatorische, logistieke, financiële en administratieve ondersteuning voor het hele programma Kruit.

Uw profiel

Vereist opleidingsniveau

 • Minimum een bachelorsdiploma dat relevant is voor de functie (sociale wetenschappen, communicatie, evenementenbeheer, …).

Vereiste ervaring

 • Minstens 2 jaar relevante ervaring als projectverantwoordelijke en/of verantwoordelijke voor evenementen.

Vereiste kennis en vaardigheden

 • Aantoonbare affiniteit met de onderwijswereld en de sector van de wereldburgerschapseducatie;
 • Uitstekende digitale skills (klassieke informaticatools MS Office);
 • Perfecte kennis van het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Zeer goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands zijn vereist. Mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Frans zijn een extra troef.

Bovendien zullen wij tijdens de verschillende stappen van de selectieprocedure aandacht schenken aan volgende aspecten:

 • Je hebt en zeer vlotte pen;
 • Bezit een groot organisatietalent;
 • Bent veelzijdig;

Beschikt over de vaardigheid om partnerschappen op te bouwen en op te volgen.

We vragen ook om U de visie, missie en waarden van Enabel te respecteren (https://www.enabel.be/nl/content/visie-missie-waarden-van-enabel).

Wij bieden u

 • Een boeiende baan bij een voortdurend evoluerende organisatie die bekendstaat om haar kwaliteitsvolle uitvoering van ontwikkelingsprojecten en haar aandacht voor haar medewerkers.
 • Een contract van bepaalde duur tot augustus 2021, gebaseerd in Brussel, in de Marollen, een bruisende en aangename buurt. 
 • Een pakket extralegale voordelen bestaande uit een brutomaandsalaris dat je relevante ervaring valoriseert en berekend is op basis van onze loonschalen (klas 4), maaltijdcheques, een verzekering ziekenhuisopname en gezondheidszorg, een groepsverzekering, een ETHIAS-Assistance 24u/24, een dertiende maand, dubbel vakantiegeld en de kosten voor het openbaar vervoer 100 % terugbetaald.

Naar aanleiding van deze publicatie kan een wervingsreserve van drie jaar aangelegd worden voor elke gelijkaardige functie.

Enabel zet zich in voor gelijke kansen en diversiteit onder zijn medewerkers. We discrimineren niet op basis van geslacht, afkomst, leeftijd, godsdienst, seksuele geaardheid, handicap of andere factoren, maar selecteren op competenties.

Interesse?

Bezorg ons via deze link snel je kandidatuur met een recent curriculum vitae en een motivatiebrief, ten laatste op 06/04/2020.